log in

ДОБРА КУЈНА

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Добра кујна

Гостилница Шкорпион

 skorpion logo

Адреса: НИКОЛА КАРЕВ 33
Тел. број: 071 212074,043221648
E-mail: gostilnicaskorpion@hotmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/gostilnica.skorpion

      ОПИС                

Традиција,искуство и квалитет повеќе од 25 години препознатливи по овие особини гостилница Шкорпион Урбан спој на автентичен амбиент,вкусна храна и музичка програма  ! Располагаме со разновидна традиционална храна како тавче гравче,сарма од лозов лист, пинџур , препознатливата и највкусна пита пастрмајлиа во градот како разновидни мезалаци мозок ,јазик ,бел џигер, жабји батаци и мн други разновидни специјалитети !

    ГАЛЕРИЈА           

 

Гостилница Шкорпион

     МАПА                 

Печати