log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Мега Техника

megatehnika logo Адреса: Христо Татарчев бр 47Ж локал 7, Кисела Вода, Р. Македонија
Телефон: 02 613 4460
         078 905 866
Web: www.megatehnika.eu.mk
E-mail: info@megatehnika.eu.mk  

      ОПИС                


Мега Техника дооел - Скопје Ви нуди:

- набавка на нови и користени градежни машини
- набавка на работни приклучоци за градежна и рударска механизација
- резервни делови
- сервисна подршка

Нудиме набавка на нова и користена градежна механизација според Вашите потреби и буџет.
Работните приклучоци се наша специјалност! Нудиме широк опсег на работни приклучоци: хидраулични чекани, сврдли, глодалка за асфалт, корпи за мешање бетон, корпи за дробење
корпи за просејување и многу други. Без разлика дали работниот приклучок ке се монтира на багер, натоварувач, комбинирана машина или компактен натоварувач, Ние ке Ви понудиме оптимално решение.
Со правилен избор на работни средства за купување на повеќе специјализирани машини. И не само тоа, заштедувате и на транспортирање, потрошувачка на гориво и нивно одржување!
Вршиме набавка на резервни делови за сите познати градежни машини. Ви нудиме набавка на комплетни мотори, менувачи, оски и хидраулични компоненти. Нудиме широк асортиман на потрошни материјали за повеќе познати марки
на градежна механизација од залиха: масла, филтери, заби за корпи, трансмисиони ремени...
Сервисната подршка е основа за успешната соработка со нашите клиенти. Брзиот рок на достава на резервни делови во комбинација со ефикасната сервисна подршка секогаш дава позитивен резултат.
Се разбира, за секоја сервисна интервенција следи гаранција за извршената работа
Нудиме современи решенија за сузбивање на прашина со водена пареа на отворени простори: рудници, каменеломи, сепарации за песок, депонии, леарници, градилишта...од реноминираниот производител WLP

Предонсти
- брза монтажа и пуштање во работа на системот
- ефикасно сузбивање на прашината
- економски исплатлива инвестиција
- еколошко прифатливо решение
- едноставно пакување
- висока надежност на системот
- едноставно и ефтино одржување
- можност за избор на повеќе модели, во зависност од потребите на самата локација

    ГАЛЕРИЈА           

Мега Техника

     МАПА                 

Печати