log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Автоглобал

avtoglobal logo

Адреса: Александар Македонски бр.9, лок.75, Т.Ц Естекада, Скопје, Македонија
Tелефон: +389 2 3171 123
Мобилен: +389 77 712 529
+389 70 245 282
+389 75 245 282
+389 78 408 282
+389 75 516 751
е-маил: avtoglobal@gmail.com

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

ПРОДАВНИЦА ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА КАМИОНИ И ПРИКОЛКИ !!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Автоглобал

     МАПА                 

Печати