log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Пике

pike logo

Адреса: ул.Ленинова бр.112, Струмица, Македонија
Телефон: +389 34 343 378
Факс: +389 34 340 378
Мобилен: +389 70 253 365
email: pike_kecev@yahoo.com

      ОПИС                

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати