log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Моторент Рент А Кар

motoRent logo

Адреса: бул.Св.Климент Охридски 13-3/2, Скопје, Македонија
е-маил:info@motorent.mk
Телефон: +389 02 3119179
Мобилен: +389 70 252383
fb:https://www.facebook.com/www.motorent.mk/
instagram:https://www.instagram.com/motorentrentacar/
web:http://motorent.mk/
Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 18:00
Саб од 09:00 до 15:00

      ОПИС                

Моторент Рент А Кар овозможува изнајмување на автомобили и комбиња, како и шатл транспорт на патници.

Дополнително, овозможува изнајмување на возила од аеродромите во Скопје и Охрид.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Моторент Рент А Кар

     МАПА                 

Печати