log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

КОМПАСС СЕРВИС (Rent a car)

compas logo

Адреса: бул.Гоце Делчев 17 а, Скопје, Р. Македонија
Телефони 078807341
E-mail:rentaservicecompass@gmail.com
Facebook Page:https://www.facebook.com/compass.service.rentacar/

      ОПИС                

Превоз на патници до сите дестинации во Р. Македонија и надвор, во Европа. Од и до домашна адреса превозот се извршува со комбе (hyundai h1) 7+1 и простор за багаж на потреба на патниците..
*Превоз на туристи, *Шатл превоз, *аеродромски превоз трансвер до хотел ..️Сигурно и безбедно до сите дестинации..
24/7во секое време по потреба на патниците.

    ГАЛЕРИЈА           

 

КОМПАСС СЕРВИС (Rent a car)

     МАПА                 

Печати