log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Арис

Aris logo

Улица: Трета МУБ бр. 46, Куманово, Македонија
Телефон: +389 31 437 695
еmail:ariskumanovo@yahoo.com
info@aris.com.mk
web: http://www.aris.com.mk/
fb: https://www.facebook.com/aris.kumanovo/

Работно време: Пон - Саб, 8:00-16:00

      ОПИС                

АРИС Д.О.О. е основана во 1993 година, како една од првите компании за производство на средства за хигиена во регионот, во форма на занаетчиска работилница.
Денес АРИС располага со модерни производствени и магацински капацитети, широка палета на производи и развиена субдистрибутерска и микродистрибутерска мрежа на териториите на Македонија, Србија, БиХ и Косово.

Нашата палета брои околу 50 производи, кои се распоредени во следниве категории:
средства за отстранување на дамки
средства за одзатнување на одводи
средства за миење садови
средства за дезинфекција
средства за отстранување наслаги од бигор
абразивни средства, средства за WC школки
средства за стакло
средства за подови
политура за мебел
течни детергенти за алишта
омекнувачи
течни сапуни за миење раце
гел за дезинфекција на раце
шампон за коса
регенератор за коса
како и широк асортиман на средста за чистње за потребите во индустријата.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Арис

     МАПА                 

Печати