log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Де-Ло Хигиена

delologo 

А

 Адреса: СВЕТИ НАУМ 24А 7000 БИТОЛА
Мобилен:+389 70/207-566
Email: delohigiena@gmail.com 

  

{tab       ОПИС                 |blue              }

Отсега чистењето може да биде уште поефикасно!

Со линијата на средстав за хигиена која вклучува продукти наменети за различна намена ќе постигнете професионално чистење:

➡ на подот
➡ кујната
➡ алиштата
➡ аксесоари
➡ дрвени површини и плочки

➡Освен тоа овој асортиман вклучува и производи за санитарна хигиена и дезинфекција.
⚠ Достапни во пакување од 1л или 10л.

{tab     ГАЛЕРИЈА            |blue           }

 

Де-Ло Хигиена

{tab      МАПА                  |blue                }

Печати