log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Фротекс Компани (Frotex)

frotex logo

Салон во Скопје : бул.Трета Македонска Бригада бр.41 нас.Аеродром, Скопје, Македонија
Mобилен: +389 71 670 305
Адреса: ул.Индустриска бб, Делчево, Македонија
Телефон: +389 33 410 650
         +389 33 410 589
Е-маил: frotex.company@gmail.com
             bonddooel@yahoo.com
              frotexcommk@t.mk

web   fbfb   instagram  

Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 21:00
Сабота    од 09:00 до 16:00

      ОПИС                

Компанијата ФРОТЕКС КОМПАНИ се занимава со:

- Производство на рачно изработени прекривки - флекери во BOND Делчево
- Производство на фротирни производи на големо и мало.
•Пешкири •Баде Мантили •Фротирни чаршави за маса •Фротирки •Кујнски крпи •Друго

Отворен нов салон во Скопје, населба Аеродром - ПОВЕЛЕТЕ ЌЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ЗАДОВОЛНИ

    ГАЛЕРИЈА           

 

Фротекс Компани (Frotex)

     МАПА                 

Печати