log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Атомик

2

Адреса:Јане Сандански бр.2 Пробиштип, Македонија.
Телефон: +389 75 210 747
Факс: +389 32 484 999
Е-маил: atomikmk@yahoo.com
Веб:www.atomik.mk
Работно време:
понеделник-сабота 07.30-16h

      ОПИС                

Атомик е динамичен и современ теренски сервис за поправка на електро вилушкари кој нуди квалитетна и сигурна услуга во најкраток временски период.
Палетата на услуги кои ги нуди Атомик содржи сервис и премотување(винклување) на секаков вид на едносмерни и асинхрони електромототри и трансформатори.
Нудиме секаков вид на сервис и обновување на исправувачи за акомулаторски батерии.
Асортиманот на услуги на Атомик е проширен и со услуги од индустриската електроника.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Атомик

     МАПА                 

Печати