log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

БАЛЕКС

 baleks logo


Адреса : ул.Брегалничка бр.62, Штип Македонија
е-маил: transport@baleks.com.mk
е-маил: contact@baleks.com.mk
Тел: +389 (032) 380 485
Тел: +389 (032) 394 485
Фах: +389 (032) 383 140
Веб: www.baleks.com.mk

 

      ОПИС                

Балекс доо  од Штип е  транспортна фирма формирана 2002 година  во Штип.

Управител и сопственик на фирмата е Ангелче Велинов

Во 2002 година оваа фирма започнува да работи со два камиона од марката ивеко со еуро стандард еуро 2.Со овие камиони нашата компанија работи на релација Македонија ,Бугарија,Романија,Хрватска,Словенија и Италија.

Денес нашата комапнија поседува 32 камиони од  Марките на РЕНО,ВОЛВО,МАН и МЕРЦЕДЕС

Нашите камиони се  со стандард  ЕУРО 5 и ЕУРО 6  со овие нови  возила имаме можност да бидеме конкуретни на пазарите во Европа  и можност да добиеме што повеќе ЦЕМТ дозволи кои  ке ни овозможата да товариме за и од 3 ти Земји.

    ГАЛЕРИЈА           

 

БАЛЕКС

     МАПА                 

Печати