log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бате Логистик

bate logistik logo

Адреса: Никола Петров бр.10, Неготино, Македонија
Телефон: +389 43 608 350
+389 43 608 351
Мобилен: +389 72 276 001
е-маил:info@batelogistic.com
            bate.logistic@gmail.com
fb:https:https://www.facebook.com/bate.logistic.94?

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

Компаниајта БАТЕ ЛОГИСТИК се занимава со меѓународен транспорт и логистика на стоки низ европските земји и Турција. БАТЕ ЛОГИСТИК во сите години од своето постоење, фирмата е формирана во 2008 година, големо внимание му посветува на квалитетот на услугите, вложувајќи во современи возила кои ги задоволуваат и најстрогите европски стандарди, како и во системи за следење и безбедност на стоките што се превезуваат.

БАТЕ ЛОГИСТИК денес располага со седум камиони од реномираниот производител DAF, од кои пет се модели кои го задоволуваат стандардот Еуро 5 и два стандардот Еуро 6. Компанијата ги поседува сите неопходни лиценци за обавување на меѓународен транспорт, како и стручен тим на возачи и тим за логистика, максимално обучени Вашите стоки безбедно и точно на време да ги донесеме до посакуваната дестинација, за најконкурентна цена.
Во доменот на меѓународната шпедиција кога ќе се спомне името на БАТЕ ЛОГИСТИК тоа е синоним за брз и безбеден транспорт. Транспорт кој се реализира според најстрогите европски стандарди, без разлика дали станува збор за прехранбени производи за кои се неопходни спецјални услови, како што е фриго транспортот или, пак, станува збор за други стоки кои имаат свои специфики. Ние сме тука да ги реализираме вашите потреби, дури и кога работите не изгледаат едноставно!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Бате Логистик

     МАПА                 

Печати