log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Чибук Травел

cibuk travel logo

Адреса:Прилепски бранители бр.77, Прилеп, Македонија
Мобилен:+389 70 208 640
+389 75 208 640
Е-маил:zcibuk@gmail.com,cibuk@inbox.com

web   fb1   fb1

Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 17:00

      ОПИС                

Чибук травел е компанија која е формирана во 1999г.Од самиот почеток па се до денес работиме по желбата и интересите на Вас Граѓаните.Со искрена и чесна работа се постигнува голем напредок и успех, ние тој успех го изградивме благодарение на нашата упорност низ сите добри и лоши времина, но и благодарение на Вас граѓаните кои ни ја подаривте Вашата доверба.

Чибук травел денес располага со 6 возила и тоа:

Возило со 7 седишта (6+1)
Возило со 8 седишта (7+1)
Возило со 9 седишта (8+1)
Возило со 19 седишта (18+1)
Возило со 26 седишта (25+1)
Возило со 51 седишта (50+1)
Возило со 29 седишта (28+1)
Возило со 11 седишта (10+1)
Нашата редовна линија Прилеп - Прага – Прилеп е доказ за исполнувањето на нашите европски стандарди како на персоналот така и на возилата.

Нашите возила располагаат со сета неопходна и луксузна опрема за патување во и надвор од Македонија.

Покрај редовната линија, Чибук травел организира и други превознички тури по желба на нашите ценети клиенти.Во приватните превознички тури имате потполна слобода во оранизирањето на вашата замислена екскурзија: од самото тргнување, попатни паузи па се до враќањето назад.Чибук травел е агенција која ги поседува сите потребни лценци за превоз во државата и надвор од неа.Како во Европските држави така и давор од нив.

Покрај редовната линија што ја имаме за Прага секоја Среда со поаѓање од Прилеп. На оваа десинација можат да букираат карти и патници кои што ни се на линијата измеѓу Прилеп, Скопје до Куманово.

Освен линијата за Прага организираме превози или патувања по избор на нашите клиенти; пр: (Саеми, Екскурзии, Еднодневни прошетки за празници или други настани итн.)Во зависност од бројот на патниците се одредува со какво возило ќе се патува.

Помалите возила кои што се со 7 седишта може да се изнајмуваат со или без возач од
агенцијата.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Чибук Травел

     МАПА                 

Печати