log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Стела Транс

stela trans

Адреса: Стрчин бр.49, Битола, Македонија
Мобилен: +389 70 237 061
email: kromidarovski@hotmail.com

      ОПИС                

Компанијата СТЕЛА ТРАНС дооел е основана во 1999 година и успешно работи до денес.
Главната дејност на компанијата е транспорт на стоки од Македонија кон Грција, Албанија и Косово и обратно. Специјализирани сме за превоз на руда и јаглен, како и за превоз на пченица и јачмен, согласно потребите на нашите клиенти.

Имаме три камиони кипери кои првенствено ги користат градежните компании и индустриите како ФЕНИ ИНДУСТРИ од Кавадарци, кои имаат потреба од превоз на габарити стоки.

Нашата долгогодишна и успешна работа се должи на професионалниот однос кон работата и сигурноста на транспортот на стоките.

ВАШИТЕ СТОКИ СО НАС СЕ СИГУРНИ - СТЕЛА ТРАНС!!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати