log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ВИБ Рејсинг

vib rejsing logo

Адреса: с.Дебреште бр.5, Прилеп, Македонија
Мобилен: +389 70 703 113
email:vibrejsing@yahoo.com

      ОПИС                

Фирмата ВИБ РЕЈСИНГ се занимава со продажба на половни автобуси. Сите наши автобуси се со висок квалитет и го нудиме само најдоброто за нашите клиенти. Исто така вршиме превоз на патници до разни дестинации.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ВИБ Рејсинг

     МАПА                 

Печати