log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бор-Мар Шпед

bor mar sped logo

Адреса: с.Криволак, Неготино, Македонија
Телефон: +389 43 368 571
Мобилен: +389 70 239 058
Е-маил: info@bor-marsped.eu.mk
vasko.stefanov76@yahoo.com

web

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 17:00

      ОПИС                

Бор-Мар шпед дооел с. Криволак Неготино е компанија која е основана 2007 год од г- дин Васко Стефанов почнувајќи со меѓународен транспорт на стока.Со желба и волја за професионално извршување на работата компанијата започнува со работа со возило VOLVO euro2 кое е прво сопствено возило на Бор-Мар Шпед. Стекнувајќи квалитет, доверба ,задоволни клиенти и соработници Бор-Мар Шпед дооел се развива во компанија која ефикасно и професионално врши транспорт на стока низ Европа и Балканот. Со тек на годините, посветеност во работата,навременост, организираност на тимот со кој работи е предноста која придонесила за успешно работење сите овие години.
Денес Бор-Мар Шпед располага со вкупно 6 Volvo возила влекачи и 6 Schmitz полуприколки ладилници. Од нив 2 се Волво so еуро 5 стандард а 4 се ново набавени Волво еуро 6 стандард.

Соработуваме со многу Македонски компании со кои имаме беспрекорна соработка и кои може да ја потврдат нашата посветеност и професиналност и секако сне отворени за соработка и со нови компании. Соработуваме и со компании од многу Европски земји.

Услуги кои ние ги нудиме се транспорт на стока од дестинации ширум Европа како утовар од МАКЕДОНИЈА, ТУРЦИЈА, ГРЦИЈА, АЛБАНИЈА, СРБИЈА до земјите низ Европа и еу членки како УНГАРИЈА, ПОЛСКА, БЕЛОРУСИЈА, РУСИЈА, ЛИТВАНИЈА, ЛАТВИА, РОМАНИЈА.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Бор-Мар Шпед

     МАПА                 

Печати