log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

АГС Скопје

ags logoo

Адреса: ул.Момин Поток б.б., п.фах 89, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3096 424
Факс: +389 2 3096 423
web: https://www.agsmovers.com/
email: manager-macedonia@agsmovers.com

Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 17:00

      ОПИС                

AGS Movers Скопје е ваш меѓународен партнер за селење, нудејќи прилагодени и иновативни услуги за пренос и складирање на Вашите работи за поединци и бизниси. AGS Movers Експертизата на Скопје ќе ја осигура Вашата преселба да биде професионална и беспрекорна.
Основана во 2001 година, AGS Movers Скопје има 17 годишно искуство.AGS Movers Skopje e дел од внупно 141 локациии во 94 земји во светот. AGS Movers Скопје гарантира апсолутен квалитет на услуги на своите клиенти. Повеќе од четириесет години, Групата AGS ја дефинираше својата строга меѓународна мрежа за квалитет кои се применуваат во нашата подружница. Овие практики произлегуваат од општи стандарди за квалитет, но исто така и од стандардите утврдени со најмногу престижни тела за сертификација во индустријата за преселување.

    ГАЛЕРИЈА           

 

АГС Скопје

     МАПА                 

Печати