log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Елита Холдинг

elita holding logo

Адреса: ул.Анастас Коцарев бр.25, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 70 225 495
               +389 75 225 495
               +389 75 550 553

Е-маил: elitaholding@hotmail.com

fbfb

      ОПИС                

EЛИТА ХОЛДИНГ ТОВАРЕН ПАТЕН ТРАНСПОРТ !!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Елита Холдинг

     МАПА                 

Печати