log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Екстрабус

ekstrabus logo

Адреса: Илинденска бр.115, Кавадарци
Тел: +389 43 420 020
Факс: +389 43 400 420
Моб: +389 72 230 200
E-mail: info@ekstrabus.com.mk
web: www.ekstrabus.com.mk

      ОПИС                

ЕКСТРАБУС е формирана во 1996 год. Најпрво функционира како прва такси компанија во град Кавадарци, се до 2001 година, кога ја отвара и својата агенција за патување, за посредување на автобуски и авионски карти, како и изнајмување на минибуси и автобуси како во земјата така и во странство. Составена од тим од врвни професионалци со долгогодишно искуство во туризмот. Моментално имаме три канцеларии низ Македонија и тоа во Кавадарци, Скопје и Битола.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Екстрабус

     МАПА                 

Печати