log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Турист

turist logo

Адреса: ул. Крали Марко бр.16, Битола, Македонија
Телефон : +389 47 202 777
Мобилен: +389 70 202 777
Телефон за итни случаи : +389 70 307 999
Е-маил : turist@turist.com.mk
Работено Време:
Пон-Пет 08:00-19:00
Саб 08:00-14:00

web   fbfb   instagram   twiter

      ОПИС                

ТУРИСТ е членка на IATA, ATAM, GALILEO, AMADEUS, TEZ TOUR, GO GLOBAL-TRAVEL
Од нас очекувајте исклучително професионален и коректен однос.
Тимот на ТУРИСТ е со долгогодишно искуство во областа на туризмот и константно го зголемува бројот на вработени, со една единствена цел да обезбеди квалитетни туристички услуги и производи на своите клиенти.
Како резултат на тоа, голем е бројот на задоволни лица, компании и инситуции кои се наши постојани клиенти.
Од 2002 г. сме директно поврзани со светскиот хотелски-резервационен систем GOGLOBAL-ТРАВЕЛ – од Израел, и во секој момент можете од нас да добиете сместување,
во повеќе од 180 000 хотели со околу 4 милиони соби во 183 земји во светот на 6 континенти, трансфери, рент а кар. (во досегашниот тек на работењето со Го Глобал-травел сме реализирале околу 55 000 резервации низ цел свет за наши граѓани).
Голем е бројот на туристички агенции од Република Македонија на кои сме им овозможиле директен достап до резервациите за глобалниот хотелски систем ГО ГЛОБАЛ.
Од 2009 г. сме генерални застапници за TEZ TOUR, еден од најголемите туроператори во светот.
Поседуваме лиценца А. издадена од Министерството за економија на Република Македонија сертификат IATA издаден од Женева – Швајцарија
сертификат за користење систем GALILEO
сертификат за користење систем AMADEUS
cертификат за користење систем GO GLOBAL
Турист туристичка агенција е препознатлива по професионално организирани патувања и хотелски резервации во земјата и светот, како и програми направени според желбата на групи и индивидуалци

    ГАЛЕРИЈА           

 

Турист

     МАПА                 

Печати