log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Перфект Чисто Зоран

perfektcistologo

Адреса: ул.Јужноморавски Бригади 2/23, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 70 697 699
               +389 75 281 953
Е-маил: info@perfektcisto.eu.mk

web   fbfb

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 20:00
Саб од 10:00 до 17:00
Нед од 10:00 до 14:00

      ОПИС                

Перфект  Чисто ДООЕЛ Скопје е компанија која е основана во далечната 1994 година и е една од првите компании во Македонија  која  се занимава со одржување на хигиена во деловни и станбени  објекти како и чистење на секакви стакла – достапни, недостапни, високи, ниски...

Нашата компанија за постигнување на врвни резултати користи висококвалитетни професионални материјали и опрема, како и еколошки биоразградливи средства од врвни производители, со што водиме грижа за заштита на животната средина, согласно имплементираниот стандард  ISO 14001.

Истотака Перфект  Чисто ги поседува и следниве стандарди: ISO 9001 за квалитет, OHSAS 18001 за безбедност и здравје при работа.

За нашата успешност во нашата област  говорат голем број на наши и странски компании со кои имаме долгогодишна соработка.

Перфект  Чисто ги нуди следниве услуги:

- ГЕНЕРАЛНО ЧИСТЕЊЕ НА ГОЛЕМИ И МАЛИ  ОБЈЕКТИ
- ЧИСТЕЊЕ НА СЕКАКВИ  ВИДОВИ СТАКЛА  (достапни и недостапни )
- ЧИСТЕЊЕ НА ТЕНДИ, НАСТРЕШНИЦИ И РОЛЕТНИ
- ЧИСТЕЊЕ НА СТАНОВИ
- ЧИСТЕЊЕ НА ТВРДИ И МЕКИ ПОДОВИ

        - плочки
        - мермер
        - гранит
        - теписи                 
        - синтелон
        - теписони

    ГАЛЕРИЈА           

 

Перфект Чисто

     МАПА                 

Печати