log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Де-Ло Хигиена

delologo 

Адреса:Солунска Бр.212 ,Битола
Телефон:+389 70 207566
Е-маил:
delohigiena@gmail.com
    fbfb

      ОПИС                

 Де-Ло Хигиена е компанија основана 2015 година во Битола. Основна дејност на компанијата е трговија на хигиенски производи, хартија, алатки, прибор и машини за чистење.
Наша визија и цел е да Ви понудиме комплетни хигиенски решенија во Вашите компании, канцеларии и домови.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Де-Ло Хигиена

     МАПА                 

Печати