log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Тутто хотел

 hoteltutto logo

Aдреса с. Јанче, Р. Македонија
е-маил: info@tutto.com.mk, tutto.tefikoski@gmail.com
тел: +389/042.470.999
Моб: +389/(0)72.204.014
фах: +389/042.470.999
web: www.tutto.com.mk

      ОПИС                

 

Хотел Тутто е лоциран во Село Јанче западниот дел на Република Македонија.во срцето на Националниот парк

Маврово под планината Бистра и во влизина на Манастирот Св Јован Бигорски.Хотелот нуди простории погодни

за организиранње на семинари и бизнис средби.Можно е да се резервираат и приватни апартмани за деловни

партнери.Во хотелскиот ресторан се сервира разновидна храна од локална па до интернационална храна

традиционални јадења и десерти.Вкусот на локалната храна го компетира контактот со регионот и самиот

престој во хотелот го прави незабиравен...

    ГАЛЕРИЈА           

 

Тутто хотел

     МАПА                 

Печати