log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

РЕСТОРАН И ХОТЕЛ ТРЛА

LOGOO TRLA

Адреса: Маршал Тито бб
Тел. Број: 075 844 633

fbfb

      ОПИС                

Ресторан и Хотел ТРЛА Делчево е во центарот на градот во подземјето на планината Голак и е со поглед на прекрасното корито на реката Брегалница.

    ГАЛЕРИЈА           

 

РЕСТОРАН И ХОТЕЛ ТРЛА

     МАПА                 

Печати