log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Хотел Ливинг

logo hotel living

Улица:Македонска Косовска бригада 1/89 Скопје,Македонија
Телефон:070/612-860
Факс:02/511-3194
Е-маил:living.niki@gmail.com
www.hotel-living.mk
Bookting:https://www.booking.com/hotel/mk/hotel-living.html
Facebook Page:https://www.facebook.com/Hotel-Living-Skopje-541001399409006/

      ОПИС                

Хотел Ливинг располага со 18 соби со капацитет до 45 души.Собите се опремени според високи стандарди за да одговараат за потребите на секој гостин.Секоја соба во хотелот располага со сопствено купатило со клима уред,телефизор,FreeWifi,како и обезбеден бесплатен паркинг.Хотел Ливинг располага и со ресторант топло катче за сите наши гости кој што ќе можат да уживаат во своите оброци,утринско кафе или чај.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Хотел Ливинг

     МАПА                 

Печати