log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Хотел Филипов

hotel filipov logo

Адреса:Теодосије Паунов бр.125 Кочани,Македонија
Телефон:070213038
Е-маил:hotelfilipov@yahoo.com

web   fbfb

      ОПИС                

На патот Кочани-Виница, во населбата Оризари, се наоѓа прекрасниот семеен хотел ФИЛИПОВ. Во овој хотел се очекува удобно сместување во топли атмосфера и пријатен амбиент. Хотелот располага со 15 соби, 6 трикреветни соби 6 двокреветни и 3 луксузно опремени соби со джакузи. Мапа соба има ТВ приемник, безжичен интернет, клима. Во склоп на работи кафуле во кој можете да споделите пријатни мигови и дел од времето. Хотел ФИЛИПОВ има сопствен паркинг.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Хотел Филипов

     МАПА                 

Печати