log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Хотел Капри

 hotelkapri logo

Адреса:  11-та Македонска Дивизија бр.1
 7000 Битола, Македонија
Ресторан : +389 78 269 071
Рецепција : +389 47 256 500; +389 76 479 382
Фах: +389 47 257 600
Е-маил: hotelkapri@kapri.com.mk

     fbfb

      ОПИС                

Хотел “ Капри” располага со вкупно 20 соби од кои :

    15 – 1/2 соби ( околу 20м2)
    3 – студиа 1/2 + 1 (30м2)
    2 – студиа 1/3 + 1 (35м2)
    лоби бар до 25 гости

Сите соби располагаат со ТВ-плазма, телефон,интернет, WC, фен за коса ,централно ладење и греење,картичка за осветление.
Студиата располагаат со ТВ-плазма, телефон и интеренет, WC, фен за коса, минибар , кликклак и масичка со 2 фотељи, централно ладење и греење,картичка за осветление.
Интернет конекција (Т-Home complete comfort + Интернет со брзина до 16 Mbps/1 Mbps) во целиот објект,
– сопствен паркинг за 80 возила и непречено паркирање и движење на автобуси.
Ресторанската сала и летната тераса се опремени да работат во исто време на двата шанкови.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Хотел Капри

     МАПА                 

Печати