log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Сури Шпед

suri shped logo

Адреса: Сервисна Зона бб, Струга, Македонија
Мобилен: +389 70 249 388
+389 75 249 388
email: surisped@yahoo.com

      ОПИС                

СУРИ ШПЕД ДООЕЛ е компанија за меѓународна и внатрешна шпедиција, основана во 2009 година во Охрид. Услугите се од областа на шпедиција, царинење, складиштење, подршка и застапување, а нив ги користат голем број на фирми од Република Македонија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Сури Шпед

     МАПА                 

Печати

С