log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Постолови Шпедиција и Консалтинг

postolovi logo

Aдреса: ул.Перо Наков бр.108А-I/2, канц. бр.16, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 72 277 211
Е-маил: info@postolovi.mk

web   fbfb

      ОПИС                

ПОСТОЛОВИ ШПЕДИЦИЈА И КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ е клиентски ориентирана фирма, специјализирана од областа на царинското посредување и консалтинг за спроведување на програмите за усогласеност со царинските прописи.

Нудиме професионална поддршка од областа на шпедицијата , царинското работење и имплементација на царинските прописи што ќе доведе до подобрување на квалитетот на работењето и зголемување на конкурентноста на нашите клиенти

Ги поседуваме сите потребни сертификати и лиценци со кои обезбедуваме навремено ,прецизно и сигурно царинење на секаков вид на стока.

Наша Мисија
Мисијата на ПОСТОЛОВИ ШПЕДИЦИЈА И КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ е задоволен клиент. Со искуството и знаењето кое го поседуваме да дадеме оптимална понуда и во најкраток рок да најдеме најдобри решенија за нашите клиенти кои ќе го унапредат нивното работење.Нашите клиенти се и наши партнери.


Нашата Визија
Нашата визија е да станеме синоним за квалитетна, ефикасна и економична услуга од областа на царината и царинското работење. ПОСТОЛОВИ ШПЕДИЦИЈА И КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ ги превзема сите потребни чекори како би можела, исклучиво со квалитетот на услугата што ја нуди да стане водечка компанија од областа на царинското посредување спроведување на програмите за усогласеност со царинските прописии спроведување на специјализирани обуки за истите.

Зошто нас?
  - Затоа што сме посветена, доверлива, сигурна и информирана компанија од областа на царината и царинското работење
  - Затоа што нудиме флексибилни решенија кои се базираат на тоа што ВАС ви треба –без разлика на тоа колку вашето барање е сложено
  - Затоа што сме професионални, лојални и специјализирани да управуваме со царинењето на секаков вид на пратки без исклучок
  - Затоа што со постојана едукација,иновативност и информираност овозможуваме усогласеност на нашето и вашето работење со постоечките правила и прописи

Услуги кои нудиме
 -  ЦАРИНСКО ПОСРЕДУВАЊЕ: УВОЗНО И ИЗВОЗНО ЦАРИНЕЊЕ НА СТОКИ, УСЛУГИ ЗА ЛОКАЛНО ЦАРИНЕЊЕ НА СТОКА, РЕЕКСПОРТ
 -   ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ТРАНСПОРТ
 -   ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА СИТЕ ДОЗВОЛИ ЗА УВОЗ,ИЗВОЗ И ТРАНЗИТ ПРЕКУ ЕХИМ СИСТЕМОТ
 - КОНСАЛТИНГ : ЦАРИНСКА ВРЕДНОСТ, ТАРИФИРАЊЕ, ПОТЕКЛО НА СТОКА, ЦАРИНСКА УСОГЛАСЕНОСТ, ЦАРИНСКИ ОДОБРЕНИЈА

    ГАЛЕРИЈА           

 

Постолови Шпедиција и Консалтинг

     МАПА                 

Печати