log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Дадекс

dadeks logo

Адреса:ул.Перо Наков бр.25, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2613 566
Факс:       +389 2 2642 727
Мобилен: +389 70 217 848
E-маил: dadeks2005@t.mk
             dadeks2005@gmail.com

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 18:00
Сабота од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

ДАДЕКС Дејан дооел - Скопје започнува со работа во 1994-та. Во изминативе години компанијата успешно се занимава со шпедитерска дејност, односно со царинско посредување и сите други активности поврзани со оваа проблематика. Работниот персонал во ДАДЕКС со своето долгогодишно искуство во својата дејност поседува Лиценца за вршење на застапување издадена од ЦУ на Р Македонија. ДАДЕКС - членка на Групација на меѓународни шпедитери и логистичари (MIFA) при Стопанска комора на Р Македонија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Дадекс

     МАПА                 

Печати