log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Еврошпед

 evrospedlogo Адреса: Цветан Димов 22-2/2 1430 Кавадарци, Македонија
Телефон:+389 43 411488
             +389 70 218016
Факс:    +389 43 415359
Е-маил: info@evrosped.com
Веб: www.evrosped.com
Веб: www.evrosped.com

      ОПИС                

Нашата транспортна компанија е основана во 1992 година во Кавадарци, Македонија и веќе 24 години е активно присутна во областа на меѓународниот транспорт. Прво се појавивме како „Евро Шпед“ во 1994 година на домашен и меѓународен пазар. Денес, можеме да ја пофалиме нашата компанија која е претставена во две земји: Македонија и Бугарија. Ние располагаме со флота камиони со највисоки стандарди на Еуро 6.
Ние гарантираме врвен квалитет и навремени услуги по конкурентни цени од нашиот стручно обучен и мотивиран тим на млади. За да ги исполниме барањата на растечкиот меѓународен пазар, ние постојано бараме нови увозни извозни партнерства и други кооперативни превозници. Денес, по долгогодишно подобрување и воспоставување, ние продолжуваме да бидеме успешни благодарение на нашите партнери и клиенти во одржувањето на добрата репутација на национално и меѓународно ниво.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Еврошпед

     МАПА                 

Печати