log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Калиман Карибе

kalimankaribe     Skopje Vero Shopping Center  ( веднаш до влезот пред лифтот )
Раб.време 09:30 – 21:30 секој ден  тел/ +389 2 222 094
    Skopje City Moll
Раб.време  10:00 – 22:00 секој ден  тел/+389 2 30 91 400
    Тафталиџе Веро 2
Раб.време 09:00 – 21:00 секој ден   тел/ +389 78 230 434
    Premium Center
Раб.време 09:00 – 21:00 од понеделник до сабота  тел/ +389 78 230 666
premium-scopie@kaliman.bg

      ОПИС                

Водечки брендови ширум  светот произведени од Habanos Република Куба  дистрибуирани и продавани според строго утврдени правила и норми .
La CASA del HABANO e интернационален бред препознатлив низ целиот свет со својот автентичен изгледа без разлика во кој дел од светот се наоѓа , нуди комплетно уживање со латино музика при секоја негова посета , било да се утрински , пладневни или вечерни часови , било да сте љубител покрај пурата на добро кафе , виски ,коњак , рум или пак вино.
  Брендот  Premium e место каде можете да си понесете дел од уживањето и задоволството со вас  , исто така и да се опремите со најразличен вид на аксесоари за било кој вид на тутунско уживање кои ги нуди продажното место . Вршиме продажба на запалки , резачки , панчови , хјумидори , пурери , табакери , пепелници и останата галантерија  за пури , како и лулиња и опрема за нив од светски познати брендови. Исто така вршиме продажба на тутуни за цигари , цигарилоси и се потребно за нив.

    Лесно достапни на повеке локации:

    - Vero Shopping Center  ( веднаш до влезот пред лифтот )
  Раб.време 09:30 – 21:30 секој ден  тел/ +389 2 222 094
    - Skopje City Moll
Раб.време  10:00 – 22:00 секој ден  тел/+389 2 30 91 400
    - Тафталиџе Веро 2
Раб.време 09:00 – 21:00 секој ден   тел/ +389 78 230 434
    - Premium Center
Раб.време 09:00 – 21:00 од понеделник до сабота  тел/ +389 78 230 666

Компанијата Kaliman Caribe , започнува со работа  1995 год . во Софија Р. Бугарија а во Р. Македонија пристигнува во 2008 год. Калиман Карибе е компанија која што е водечка во својата бранша во пет земји ( Бугарија , Македонија , Косово , Албанија , а од неодамна и во Ерменија )
Таа е единствен ексклузивен застапник и дистрибутер на Хабанос производите .
БИДЕТЕ НАШИОТ PREMIUM ГОСТИН ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА Premium Cigars & Tobacco, нашите професионални консултанти Ви стојат на располагање да Ви дадат совет за секоја пригода , да го одберете совршениот подарок или да ви препорачаат пура според вашиот бкус и буџет .

Premium Team   

    ГАЛЕРИЈА           

Калиман Карибе

     МАПА                 

Наскоро....