log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Галафарм

galafarmlogo  Ул. 51 Бр. 23 Стопански Двор,
Тел/факс: ++389 2 2050800/ ++389 2 2050989
E-mail: galafarm@galafarm.com.mk

      ОПИС                

Галафарм е производствена компанија за козметички, диететски, хербални и ОТЦ производи. Лоцирана е на производствена површина од 2500м², и опремена со современа технологија, и производство во чиста средина се со цел да се овозможи најдобар квалитет за нашите производи. Поседуваме долгогодишно искуство за равој, производство и пакување на голем број на течни и полу-цврсти фармацевтски производи, диететски производи, и козметика. Сите производствени процеси се надгледувани од високо едуцирани луге кои секојдневно го применуваат своето знаење и искуство. Креиравме бизнис ориентиран кон потрошувачот и поседуваме ISO 9001:2008 сертификат од 2003 година. Компанијата е изградена, дизајнирана, и опремена во согласност со барањата на Добрата Производствена Пракса. Галафарм ги извезува своите производи во следниве земји: Србија, Бугарија, Албанија, Црна Гора и Косово. За овие земји Галафарм има ексклузивни застапници кои ги дистрибуираат производите на пазарот.

ВИЗИЈА И МИСИЈА: Препознатлив производител на фармацевтски и козметички производи на домашните и на меѓународните пазари.

НАШЕТО МОТО: Биди поздрав, биди посреќен.

    ГАЛЕРИЈА           

Галафарм

     МАПА                 

Печати