log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Тесори Ди Маре (Tesori Di Mare)

0 02 04 d13a0ce2cc823bd5022425da7aeecd8230a5fcaaab51f999ef20fc919f52ed3d 76702879

Адреса:Благој Давков, лок.3 Скопје,Македонија(одма до Кино Карпош)
Tелефон:076 263 040.
Е-маил:info@tesoridimare.mk

web   fbfb   logopppp   24mall logo

      ОПИС                

„Тесори Ди Маре“ (Tesori Di Mare) е компанија основана во 2012 година во Скопје со цел да го понуди најдоброто од природата во служба на убавината. Својата успешна работа ја темели на внимателно избрани брендови со високо квалитетна природна козметика. Сплотена со најдоброто од самата природа „Тесори Ди Маре“ на своите потрошувачи им нуди широка палета производи од своите брендови за нега на коса, лице, тело, комплетна линија за посебна нега на најмладите и богата палета на козметика со посебна намена. Богатата палета на производи потрошувачите може да ја набават во продажниот салон на „Тесори Ди Маре“ кој се наоѓа во срцето главниот град на локацијата на поранешно „Кино Карпош“ или преку останатата продажна мрежa, во маркетите „dm“ и „Гранап“.

ВИЗИЈА И МИСИЈА: Во обид да живееме едноставно, природно и свесно за нашата животна средина одбравме козметика која ќе биде водена од есенцијата на животот.
НАШЕТО МОТО: Ние сме дело на природата и како дел од неа така и треба да се негуваме.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Тесори Ди Маре (Tesori Di Mare)

     МАПА                 

Печати