log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бригада Дизајн

transmklogo 1403595863 08

E-mail - info@brigada.com.mk; office@brigada.com.mk
Телефон - 02 3217712
Адреса - Ул.Варшавска бр. 62 б

      ОПИС                

Профил на правното лице

Друштвото за производство и услуги Бригада Дизајн ДОО Скопје, со ЕМБС 6091440 седиште на ул. Варшавска бр.62б, Скопје е основана на 23.03.2006 година.

Основна дејност е графичкиот дизајн. Ние сме креативна агенција, чиј што акцент се визуелните решенија. Имаме искуство во организација на кампањи, логоа и создавање визуелен идентитет за различни настани. Досега сме проектирале и произвеле, бројни печатени материјали, како што се бизнис картички, папки, флаери, книги, билтени, весници, списанија, брошури, прирачници, каталози, календари, постери и други разни видови на печатени материјали за различни намени. Печатените материјали се произведени со висок степен на квалитет, кој ги задоволува и најсофистицираните желби и потреби на нашите ценети клиенти.

Веруваме дека комерцијалното и естетски префинетото секогаш одат заедно, и за да се создаде нешто “скоро совршено“, потребно е повеќе труд, екстра работни часови, и секогаш да се дава најдоброто од себе.

За таа цел, Бригада Дизајн има позитивни, искусни, креативни графички дизајнери вработени со полно работно време, како и цела мрежа на надворешни соработници составена од графички дизајнери, професионални фотографи итн.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Бригада Дизајн

     МАПА                 

Печати