log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ИМИЏ ПЛУС

imageplus

Tелефон: 022461-992, 022461-824
Улица: Јадранска магистрала 39, Бутел, Скопје
Работно време: понеделник-сабота 08:00 - 16:00
web: imageplus.com.mk
e-mail: miki@imageplus.com.mk
slavica@imageplus.com.mk

      ОПИС                

Во 1997 година прв пат го притиснавме копцето print и станавме пионери во дигиталното печатење во Македонија. Одв тогаш печатарите на image plus не престанаа да работат, а не престана да расте и нашата желба за усовршување. Денес image plus е синоним за професионалност и ефикасност. Клиентите не препознаваат како бизнис партнер од кој во секое време можат да очекуваат прецизност, квалитет, перфектна изведба и почитување на рокови. Нашата компанија е специјализирана за печатењер со солвентни, латекс и водени бои како и на UV принтери. Располагаме со најсовремена технологија и вршиме брзо, прецизно и квалитетно сечење на контури. Изработка и монтажа на 2D и 3D светлечки реклами со најсовремени материјали и типови на осветлување. Нашите дизајнери ке ви понудат креативни и оригинални графички решенија кои ќе бидат соодветен репрезент на вашиот бизнис. Со цел да се постигне најдобриот квалитет, нашиот стручен тим ќе се погрижи вашите фајлови за печатење да бидат подготвени на професионален начин. Вршиме професоинална монтажа на сите видови светлечки реклами и знаци, тотеми, наменски конструкции за рекламен материјал, печатени платна во големини и друго. Трајно и квалитетно брендирање на површини по избор на клиентот. Image plus е официјален претставник на реномираната компанија за производство на сите видови инфо дисплеи - Display Academy.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ИМИЏ ПЛУС

     МАПА                 

Печати