log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ХД Принт

HD print logo 200

Адреса: Горно Лисиче бб, 1000, Скопје, Македонија.
Телефон: +389 2 2700 009
Факс: +389 2 2700 095
е-mail: info@hdprint.mk
web: www.hdprint.mk
fb: HD PRINT

      ОПИС                

ХД ПРИНТ е основана во 2008 година и е специјализирана за графички и печатарски активности. Нудиме широк спектар на услуги вклучувајќи и подготовка на креативни идејни решенија. Нашата oрганизациска структура ни овозможува изведување на целиот процес, почнувајќи од создавање идеја па сé до нејзино реализирање во конечен производ.Главна дејност на ХД ПРИНТ е печатење на широки формати и графичка обработка со способност за печатење на површина од 600 метри квадратни дневно. Нашиот тим е обучен за печатење, сечење и лепење на секаков тип на ПВЦ фолии како и на останати материјали кои се користат во стопанството.
Печатењето се изведува со висококвалитетни латекс и солвент бои во зависност од материјалот кој се користи при печатењето. Технолошката моќност на компанијата се усовршуваше во текот на годините, што придонесе да оствариме повисок квалитет на нашите производи и долгогодишна соработка со нашите клиенти. Но не запираме, продолжуваме во таа насока…
Услугите како што се брендирање на возила, автомобили, автобуси и камиони, брендирање на излози, изработка на тотеми, светлосните реклами, алуминиумските дисплеи, промотивни штандови, гравури, рељефи и фигури изработени на најнова CNC машина од различни видови на материјали, како и брендирањето на објекти се само дел од производите што ХД ПРИНТ ги нуди на своите ценети клиенти.
Докажаниот квалитет, бројните успешно завршени проекти ќе Ве уверат дека нашиот труд да ви понудиме најдобар квалитет во печатењето и во графичкиот дизајн е котинуиран и постојан. Со нас можете да ги остварите вашите замисли. ХД ПРИНТ нуди голем број на услуги: Брендирање на возила, брендирање на излози, изработка на тотеми, тенди, рекламни паноа, банери, постери и пултови, изработка на внатрешни и надворешни светлосни реклами.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

ХД Принт

     МАПА                 

Печати