log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Клик-нет

 kliknet profillogo

Адреса: бул. Јане Сандански бр. 64/3-1 Скопје, Македонија
Тел: (+389) 070/384-893
E-mail: mile.donakov@gmail.com
web:/www.kliknet.mk
Работно Време: Понеделник - Четврток 09:00 до 20:00 часот
Петок 09:00-18:00
Сабота и Недела 10:00 до 15:00 часот

      ОПИС                

Клик – Нет Компјутери е формирана во 2006 година во Скопје и ги нуди следниве услуги:
- Фотокопирање А4 и А3 формат ( црно бело и во боја )
- Дигитално ласерско печатење А4 и А3 Формат
- Печатење на големи формати Постери
- Скенирање до А3 Формат
- Пластифицирање до А3 формат
- Печатење проекти AutoCAD
- Изработка на Визиткарти, Флаери, Брошури, Ценовници,
- Укоричување со тврда корица тврд повез (Магистерски, дипломски, докторати)
- Меѓународни разговори
- Изработка на Визиткарти, Флаери, Брошури, Ценовници

Врвниот квалитет на своите производи и услуги, како и професионалниот однос на вработените, дадоа голем придонес за брзиот равој на Клик – Нет Компјутери.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Клик-нет

     МАПА                 

Печати