log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Графо Сервис

grafoservis2

Адреса:Струмица, Гоце Делчев 58
Телефон: + 034 349 400
               + 034 343 400
               + 389 71 349 400
               + 389 75 349 700
E-маил :gs@grafoservis.com.mk

web   fbfb   fbfb

      ОПИС                

Печатница Графосервис овозможува квалитетни печатарски услуги уште од 1992 година. Основана е во Струмица, Македонија и е првата приватна печатница во градот. После неколку години интензивно-печатарски услуги, целото внимание и фонд беа посветени во опремување на модерна печатарска куќа. Во текот на 25 годишното работење Графосервис ги достигна европските стандарди и се вбројува меѓу најдобрите печатници во Македонија.
Печатницата има канцелариски и производствен простор со големина над 1000 м2 и 22 вработени. Во склоп на печатницата работи дизајн студио, во кое работат професионални дизајнери со 20 годишно искуство. Тие успешно ги задоволуваат потребите на клиентите и нивните барања во изработка на сите видови проекти. Нашиот персонал секогаш го прави најдоброто за да ги изготви вашите порачки навремено и со висок квалитет. Вашите желби и идеи печатница Графосервис секојпат ги претвора во успешно испечатена солуција.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Графо Сервис

     МАПА                 

Печати