log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Печатница Шикло Комерц

shiklo logo

Адреса: ул.Петар Петровиќ Његош бб, Битола, Македонија
Телефон: +389 47 228 648
Мобилен: +389 70 614 602
+389 78 323 574
еmail: siklo@t.mk

fbfb

Работно Време:
Пон-Пет од 08 до 15
Сабота  од  08 до 13

      ОПИС                

Печатница „Шикло Комерц“ како компанија постои од 1979 година и располага со сите видови на офсет и дигитално печатење.

Во нашите печатница Ви  нудиме комплетна услуга за печатење на сите видови на канцелариски образци,каталози,флаери,етикети,брошури,книги,папки,кутии,налепници,постери, како и укоричување во тврд повез (дипломски трудови,магистерски трудови и докторати) .

    ГАЛЕРИЈА           

 

Печатница Шикло Комерц

     МАПА                 

Печати