log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Саки Гафика

logosgrafikasaki

Адреса:С. ШИШЕВО 24,Скопје
Тел:02/2052 035
Мобилен:075/220 022
Е-маил:sakigrafika@yahoo.com,filip01@mt.net.mk

fbfb

      ОПИС                

“ПЕЧАТНИЦА - Печатење на секаков вид рекламен материјал - офсет и сито печат

    ГАЛЕРИЈА           

 

Саки Гафика

     МАПА                 

Печати