log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бато & Дивајн

batodivajn  адреса: Борис Трајковски 314,
1000 Скопје Македонија
Tel: +389 (0)2 2785900; 2785915 Fax: 2785927
E-mail: batodivajn@batodivajn.com   
www.batodivajn.com

      ОПИС                

БАТО & ДИВАЈН претставува компанија за високо-технолошко печатење, со доследност кон создавање на трајни печатарски импресии.
Како проевропски конфигурирана full - service графичка компанија, специјализирана за индустриско производство, БАТО & ДИВАЈН успешно ги задоволува потребите на пазарот на Југоисточна Европа веќе 20 години, преку интегрираните сегменти за:
•    Графички ДИЗАЈН и подготовка на припреми за печатење
•    Offset ПЕЧАТЕЊЕ [ изработка на флаери, брошури, каталози, книги, постери, кеси, картонска амбалажа, етикети, налепници, корпоративни материјали]
•    Flexo ПЕЧАТЕЊЕ [изработка на разни видови етикети на ролна, wrap around етикети, shrink sleeve, разни типови алуминиумски и блистер фолии за фармацевтска индустрија и други типови фолии]
•    БЕЗБЕДНОСЕН печат [изработка на сигурносни производи, ваучери, полиси, бандероли, картички за превоз, дипломи]
•    BILLING решенија [изработка на сметки и други персонализирани материјали]
•    ДОРАБОТКА [post press]
Постојано водиме грижа сé што создаваме, секогаш да носи дополнителна вредност за нашите клиенти. Оттука, континуираното инвестирање во водечките технологии, примената на технолошки иновации и know - how, надополнети со долгогодишната експертиза во индустријата, овозможуваат:
•    Секогаш врвна услуга во согласност со највисоките деловни стандарди
•    Реализација на најкомплексните барања од идеја до финален производ
•    Конзистентна изработка на разновидно портфолио на висококвалитетни печатени производи
•    Градење и одржување на долгорочни, партнерски релации со клиентите базирани на доверба
Бидејќи, веруваме дека нашите клиенти секогаш го заслужуваат единствено најдоброто, во најкус рок и по конкурентна цена. Посветеностa до совршенство во достигнување на недостижнотo за надминување на очекувањата на клиентите – тоа е тајната на нашиот успех.
Избирајќи да бидете уникатни, во оставањето на уникатен впечаток, вашата одлука е потврдена.

     ГАЛЕРИЈА                

Наскоро..

Бато & Дивајн

     МАПА                 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Печати