log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Дора

 doralogo

Ул. Невена Георгиева- Дуња бр. 13/11
Скопје, Македонија
Телефон: +389 (075) 310 781
Е-маил: popova_dora@yahoo.com

      ОПИС                

Дора Попова е родена во Скопје, каде што го завршува основното и средното образование.

Таа е дипломиран психолог на Филозофскиот факултет во Скопје при институтот за психологија и воедно е основач на центарот за применета психологија “Дора“.

Покрај класичните студии по психологија, каде што го стекнува базичното знаење, таа е и обучен социотерапевт за холистички пристап. Во текот на своето образование Дора Попова била и сеуште е активен учесник на различни семинари, едукации и работилници од областа на општата психологија и психотерапијата за кои се има стекнато со бројни сертификати за истите.

    ГАЛЕРИЈА           

Дора

     МАПА                 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Печати