log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Козметичко Студио Полена

12373208 525200497657063 5562509003880954327 n

Адреса: Даме Груев бр 1 Скопје,Македонија
(локација наспроти Собрание)
Телефон: (0)2/3223 116
Е-маил:contact@polena.com.mk
Веб: www.polena.com.mk
Facebook page: https://www.facebook.com/Polena-525197514324028/

      ОПИС                

Козметичкиот салон ПОЛЕНА постои од 1975 година. Тимот го сочинуваат 6 вработени, од кои повеќето во салонот се од самиот почеток, а нивното повеќе од 30 годишно искуство е гаранција за доверба и квалитет. Во козметичкиот салон ПОЛЕНА се изведуваат сите третмаани за нега на лице и тело, со примена на реномирани козметички препарати од програмата на JANSSEN, ETRE BELLE, DALTON, AFRODITA, RYOR, EzFLOW, Dr. TEMT...

Професионални третмани и релаксација:
Третмани на лице
Третмани на очи
Тело
Педикир и маникир
Третмани на гради

    ГАЛЕРИЈА           

 

Козметичко Студио Полена

     МАПА                 

Печати