log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Амон-Ра

fddfdfbnxggd

Адреса:БУЛЕВАР АСНОМ 48/1-3
Телефон:075 682827
Е-маил:amonra.mk@gmail.com
Работно Време:19h-21h

      ОПИС                

Болката во грбот се една од најчестите причини за болка и воспаленија. Како најчеста причина предизвикани  се така нарачените пршленски перничиња  и предизвикуваат притисок на нервите и како последица на тоа постои мускулна болка и напнатост со болки во вратот, грбот, екстремната раса и ноздрите. Па затоа  добро е целото тело да се масира, со цел да се намали напнатоста или болката на  тело.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Амон-Ра

     МАПА                 

Печати