log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

РИ - Траде

ritrade logo

Адреса: Ул. Ристо Шишков бр.22/1
1000 Скопје, Р. Македонија
Е-маил: info@ri-trade.eu.mk    
Телефон: + 389 2 3217 094

      ОПИС                

    Компанијата Ри - Траде е основана во 1990 година со основна дејност консалтинг и сметководство.

Ентузијазмот, стручноста и одговорноста која ја поседуват нејзините основачи, ја изградија Ри-Траде во компанија на која својата доверба и ја препуштаат многу познати Македонски и странски компании . Така денес, со гордост можеме да кажеме дека нашата канцеларија во Скопје соработува со голем број домашни и странски компании кои што се занимаваат со различни дејности. Во време кога сите компани се соочуваат со финансиски и оперативни предизвици ,ние нудиме нешто повеќе од традиционално сметководство и консалтинг. Ние нудиме партнерство кое Ви помага да ја оцените тековната состојбата и да ја планирате Вашата иднина. Веруваме дека со нашата напорна, посветена, чесна и стручна работа, како и етичките принципи врз основа на кои ја развиваме нашата дејност, допринесуваме нашите клиенти да се чувствуваат побезбедно.

Нашиот тим учествува во подготовка и изработка на законските обврски но исто така ние и нашиот тим:

- додаваме вредност на Вашиот бизнис,
- помагаме во растот на Вашиот бизнис и остварувањето на Вашите цели
- ги разбираме и се адаптираме на Вашите потреби

    ГАЛЕРИЈА           

Ри - Траде

     МАПА                 

Печати