log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ГАМА КОНСАЛТИНГ

gamalogo Име: ГА-МА Дооел
Адреса: УЛ. 163 БР. 22 ТЕТОВО Р. Македонија
Email: ali.maksuti@live.com
Fax: +389 (078) 277212
web: www.ga-ma.com.mk

      ОПИС                

Га - Ма Дооел консалтинг и сметководствено биро.
Услуги кои ги нудиме како компанија:

1. Ревизија
2. Даноци
3.Сметководство
4. Даночни совети
5. Книговодство
6. Пресметки

    ГАЛЕРИЈА           

 

ГАМА КОНСАЛТИНГ

     МАПА                 

Печати