log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Facebook Popup by Acvilla

Следете ги сите новости од Biznis.eu.mk !

Изработено од Acvilla

Close

Сим Холдинг

simholding logo адреса: Пелагонка 2 - 1ви кат
7000 Битола, Македонија  
Мобилен: +389(0)78 235 499
e-mail: snezana.vangelova@hotmail.com
facebook: www.facebook.com/simholding    

      ОПИС                

Сметководствено биро Сим Холдинг

Снежана Вангелова

    ГАЛЕРИЈА           

Наскоро....

     МАПА                 

Печати