log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Економика

ekonomika logo

Адреса: Маршал Тито 93-а, Струга, Македонија
Телефон: +389 46 781 707
Мобилен: +389 70 951 844
е-маил: sonja_murdzeska@yahoo.com

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Саб од 08:00 до 13:00

      ОПИС                

Економика е лиценцирано сметководствено биро. Нудиме целосен сервис во областа на финансиско – сметководственото работење на сите правни субјекти.

Нашиот тим е составен од искусни и специјализирани сметководители кои може да ви ги
понудат следниве услуги:
• Даночни услуги
• Застапници за КИБС А.Д. Скопје
• Активности со деловни банки
• Плаќања
• Финансиска контрола и анализа на работењето
• Сметководство
• Финансиско правен консалтинг
• Специјализирани обуки
• Изготвување на финансиски извештаи за интерни и екстерни корисници
• Пресметка на сите видови даноци
• Пресметка на плати
• Изготвување годишни сметки и финансиски извештаи
• Девизно работење
• Регистрација на фирми
• Пријава, одјава на вработени и изработка на плати

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати