log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Биро СТК

biro stk logo

Aдреса: бул.АСНОМ бр.74 лок.9 (АВНОЈ), Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 5204 729
Мобилен: +389 76 479 610
email: birostk@yahoo.com
facebook: https://www.facebook.com/birostk.knigovodstvenobiro

      ОПИС                

Друштво за сметководствени, даночни и финансиски консултантски услуги.

За соработка посетете не на нашата нова локација.

БИРО СТК ДООЕЛ соработувајте со најдобрите !!!

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати